VELKOMMEN TIL
CFR RENGØRING

Vi tilbyder professionelt rengøringshjælp til private og erhvervskunder

CFR Rengøring er en rengøringsvirksomhed med et ønske om at blive din lokale foretrukne rengøringsparter, både når det gælder private med også erhverv.

Vi holder til i Århus, og dækker både storbyen såvel som lokalområderne.

Kunden er altid i fokus hos os, fordi vi ved hvor vigtigt det er at levere lige præcis den opgave som der forventes af vores kunder.
Vi sørger altid for at levere opgaverne til tiden, og altid med et smil. Du som kunde skal være glad, og helst vælge os igen til din næste opgave.

Selvom virksomheden er ny, så har vi erfaring indenfor rengøring og vinduespudsning til både private og til erhvervskunder.
Vi dækker bredt, og der er ikke den opgave vi ikke kan klare. Vi ved at det er ikke altid man synes at rengøringspligter er noget man kan overskue eller har tid eller lyst til.

Men du kan slippe, hvis du vælger at lade os gøre det.

Vi ved også at dit kontor eller butik skal se ordenligt og pænt ud. Det er vigtigt for indeklimaet, arbejdsmiljøet, dine medarbejdere og ikke mindst dine kunder.
Med vores professionelle tilgang til rengøring, og højt fokus på kvalitet og kundetilfredshed, er vi den helt rigtige partner når det gælder din virksomhed og rengøring.

Vi ser frem til at høre fra dig, og glæder os til at hjælpe dig eller din virksomhed med den næste rengøringsopgave.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN NÆSTE RENGØRINGSOPGAVE?